Võrkpallikoondis treenib Kuressaares

OM-valikturniiriks valmistuv Eesti meeste võrkpallikoondis korraldab oma treeninglaagri Kuressaares. Teiste hulgas on laagris ka Saaremaa oma poiss Keith Pupart. Laagriga alustatakse esmaspäeval.

Laagrisse on kutsutud 15 meest: sidemängijad Kert Toobal ja Martti Keel, diagonaalründajad Oliver Venno ja Argo Meresaar, nurgaründajad Keith Pupart, Jaanus Nõmmsalu, Kristjan Õuekallas, Martti Rosenblatt ja Martti Juhkami, temporündajad Ardo Kreek, Raimo Pajusalu, Meelis Kivisild ja Janis Sirelpuu, libero’d Asko Esna ja Rait Rikberg.

Kolm mängijat peab lõppmeeskonna kohaga hüvasti jätma.

Kuressaares peetakse kaks kontrollkohtumist Läti meeskonnaga, kel samuti ees OM-valikturniir. Ametlik mäng on kavas reedel, 18. novembril kell 17 Kuressaare spordihoones.

Eesti meeskond loositi mäletatavasti kuueliikmelisse OM-eelvalikgruppi turniiriks Popradis (Slovakkia), mis toimub 22.–27. novembrini. Esimene päev on mänguvaba, seejärel kohtub meie koondis Montenegro ja Türgiga.  Selle kolmiku kaks edukamat jätkavad võistlust turniirivõidu eest teise kolmiku (Slovakkia, Hispaania, Austria) kahe paremaga.

Volley.ee /SH

Print Friendly, PDF & Email