Aurigasse tuleb treeningstuudio

Aurigasse tuleb treeningstuudio

UUS STUUDIO ALUSTAB: Aastaid Kuressaare spordikeskuses ja Ajamajas tegutsenud Liili Varvas jätkab oma 11. hooaja treeninguid Aurigas peatselt avatavas treeningstuudios Inshape.
Foto: Egon Ligi

Kuressaare külje all asuvas Auriga keskuses avab eeloleval pühapäeval uksed Saaremaa esimene treeningstuudio. Stuudio kannab nime Inshape ning kõiki sealseid treeninguid veab kümneaastase staažiga litsentseeritud aeroobika- ja pilatesetreener Liili Varvas.

Varem Kuressaare spordikeskuses ja Ajamajas treeninguid läbi viinud Varvas ütles Saarte Häälele, et treeningutundide koondumise ühte kohta tingis ühest küljest PlanetSpordi tulek Kuressaarde, teisalt soov oma treeningukava ja -aegade üle ise otsustada.

“Usun, et tänu treeningstuudio loomisele saan veelgi enam arvestada kvaliteeti hindavate klientide soovidega, samas inimesi siduva lepinguga koormamata,” selgitas Varvas.

Ta lisas, et endiste ja uute spordiharrastajate jaoks on Aurigasse tehtud riietus- ja duširuumid nii meestele kui ka naistele ning turvalisuse tagab läbipääsukaart.

Liili Varvase treeningute nimistu jääb endiselt rikkalikuks ja erinevaid vajadusi rahuldavaks. Nii leiab tema tundide seast näiteks funktsionaalse treeningu, bodyfit’i, kõht-selg-tuhartrenni, stepfit’i ja pilatese erinevad tasemed.

Auriga keskuse 3. korrusel 133-ruutmeetrises saalis toimuvad trennid kõigil tööpäevadel, samuti pühapäeval. Laupäev on stuudios puhkepäev. Avatund on sel pühapäeval, 13. novembril.

Päris uue treeninguna alustatakse Aurigas spetsiaalse trenniga meestele, selle avatund on juba 15. novembril. “Meestele mõeldud 45-minutilise treeningu põhirõhk on kõhu- ja seljalihaste treenimisel, lisaks saavad koormust ka teised suuremad lihasrühmad,” selgitas treener Varvas.

Auriga juht Maidu Lempu sõnas, et treeningstuudio Inshape tulek keskusesse toetab igati maja algideed – kujuneda nii vabaaja- kui ka ostukeskuseks. “Oleme selle idee suunas väikeste sammudega ka liikunud ning seni on majas tegutsenud tantsustuudio Semiir ja solaariumikeskus Päike,” märkis Lempu, lisades, et on väga oluline, et inimesed käivad Aurigas mitte ainult ostmas, vaid ka oma keha eest hoolitsemas ja vaba aega veetmas.

Print Friendly, PDF & Email