Saare Selveri teenindajad paremate seas (10)

Saare Selveri teenindajad paremate seas

Foto: Erakogu

Selveri iga-aastasel teenindusvõistlusel pälvisid seekord teise koha Greta Rüütel ja Taavi Alliku Saare Selverist.

Selveri avalike suhete juhi Annika Vilu sõnul napsasid nende eest napilt esikoha Jõhvi Selveri teenindajad Riina Kriisk ja Diana Petuhhova. Kolmanda koha viisid koju Laura Saaremets ja Heli Konsap Tartu Veeriku Selverist. “Kui eelmisel aastal võttis võidu Järve Selver Tallinnas, siis seekord läksid kõik paremad kohad pealinnast välja,” rõõmustas Saarte Häälega kõnelenud Vilu.

Teenindusvõistlus sai alguse oktoobris, kui iga kauplus korraldas oma majasisese teenindajate mõõduvõtmise. Iga kaupluse kolm paremat said rahalise preemia ning kaks paremat teenindajat läkitati Tallinna finaalvõistlusele.

4. novembril Estonia teatri valges saalis toimunud lõppvõistlusel osalesid Selveri kõigi 34 kaupluse esindajad. Pikal võistluspäeval hinnati Annika Vilu sõnul teenindajate teadmisi, teenindusoskust, kiirust, toodete tundmist ja palju muud. Teenindusvõistluse žüriid juhtis kaupmeeste liidu juht Marika Merilai, kelle sõnul oli võistlus väga tasavägine ja kindlad võitjad selgusid alles viimase vooru järel.

Fotol on Saare Selveri teenindajad Taavi Alliku ja Greta Rüütel ära arvamas, millise Selveri salati või magustoiduga täpselt tegemist on.

Print Friendly, PDF & Email