Supermodellisaade tuleb saarele (3)

Üle ilma kuulsa supermodelli Tyra Banksi hittsaade “America’s Next Top Model” jõuab peagi Eestisse ning saate meeskond asub seega veel sel nädalal otsima Eestist modellimõõtu tüdrukuid. Modelliotsingutega tehakse algust Saare maakonnast. Neljapäeval tullakse huvilisi üle vaatama Orissaarde ja Valjalga ning reedel Kuressaarde.

Saate Eesti versiooniga tegeleva Osakond OÜ tegevprodutsendi Triin Randloo sõnul käiakse Eestis nii suuremates kui ka väiksemates kohtades, et iga tüdruk vanuses 16–25 saaks võimaluse casting’ul osaleda.

“Supermodell võib saada igast neiust, kes on selleks valmis ja tunneb, et tal on kõik olemas, et modellinduses läbi lüüa,” märkis Randloo.

Kanal 2 uus tõsielusari “Eesti supermodell” hakkab tegevprodutsendi sõnul otsima tüdrukut, kes jõuaks Carmen Kassi, Karmen Pedaru ja Tiiu Kuigi jälgedes maailma moelavadele ja ajakirjade esikaantele. Võistlejaid hindavad ja õpetavad oma ala tuntumad eksperdid ja moegurud.

Saate eetrissejõudmisega saab end kursis hoida aadressil www.kanal2.ee/supermodell.

Print Friendly, PDF & Email