Sünnipäevalise väljaviskamine läks väga kalliks maksma (2)

Väljakutsuvalt käitunud purjus naiskülalise peale ägestumine läks mehele maksma 280 eurot, kuid ta pääses siiski kohtu alt, kuna menetlus lõpetati. Tänavu 14. augustil peeti Kärla vallas Sauvere külas sünnipäeva ja tarvitati alkoholi.

Kui taluperemehel tekkis ühe naiskülalisega konflikt, haaras ta tollel kaenla alt ja lohistas õue. Teiste piduliste väitel oli naine väga purjus ja räuskas.

Kuna ta oli talus viibinud mitu päeva ja öösiti märgas ka voodit, häiris ta sünnipäeva pidanud meest, kes käskis naisel lahkuda. Kuna purjus naine eiras käsku, otsustas mees naise välja visata ja lohistas ta õue heinarulli najale istuma. Seal lõi ta kannatanut 6–7 korda jalaga vastu reit.

Mees tunnistas löömist, selgitades, et ta tõesti ägestus, kuna oli tekkinud konfliktini korduvalt mõista andnud, et purjus külaline ei ole tema peol oodatud ja võiks ära minna.

Print Friendly, PDF & Email