4x Marko Mägi (4)

4x Marko Mägi

Marko Mägi Mati poeg (45) ja Marko Mägi Raivo poeg (35 paremal)

Eestis on 36 Marko Mägi Saaremaal elab neist 7

Marko Mägi Mati poeg (45)
Marko Mati pojal on üks segadus lapsepõlvest meeles siiamaani. Oli esimene koolipäev Kingissepa algkoolis. Esimese klassi juntsud olid kõik kenasti saali ette ritta seatud ja kooli direktor andis igaühele pidulikult kätte aabitsa. Kui Marko nimi välja hõigati, oli poiss kõpsti direktori ees.

“Aga minu kõrval seisis teine poiss, kes tahtis sedasama aabitsat. Tema oli ka Marko Mägi, ainult et A-klassi poiss. Mina olin B-klassis. Läksin oma kohale tagasi ja lasin paar pisarat ka. Sest, näe, mind ei tahetudki kooli!”

…….


Marko Mägi Raivo poeg (35)
See Marko pole oma nimekaimudega küll otseselt kokku juhtunud, aga seda teab küll, et neid on tal päris palju. Ja eks neid segadusigi on seetõttu olnud. Kõige rohkem just polikliinikus.

“Seal ma juba tean, et ainult nimest ei piisa ning peab viksilt isikukoodi ka ütlema. Sellepärast on mul see pikk number juba päris pealuu sisse kulunud,” naerab Marko Raivo poeg. Oma Eesti Ekspressis töötava nimekaimuga arutanud mehed kunagi meili teel, kumb neist peaks oma nime muutma või varjunime võtma, et inimestes mitte nii palju segadust tekitada. Aga ainult jutuks see jäi.

………


Marko Mägi Urmase poeg (22)
Lõvi tähtkujus sündinud Marko tunnistab, et vahel lööb temas ehtne lõvipoeg välja küll. “Mõnikord harva “möirgan” ka, kui just väga vaja on.”

Marko teab, et kannab üht väga populaarset poisslapse nime, aga õnneks pole see talle suuremat sorti sekeldusi kaela toonud. Naljakas lugu juhtus aga viimase Kaarma Igamehe autokrossi aegu.

……….


Marko Mägi Sergei poeg (19)
Marko Sergei poeg on veel nii noor mees, et temal mingitest jamadest või naljakatest juhtumistest seoses oma paljude nimekaimudega pajatada pole. Noormees elab Nasval, peaaegu otse Nasva jõe kaldal.

Väiksena olnud Marko kõva kalamees, kevadisel särjehooajal muudkui istunud jõe veeres. Nüüd on see huvi pisut taandunud. Kui sõbramees aga kangesti peale käib, siis vahel juhtub, et laseb end pehmeks rääkida. Enamasti kevadisel särjehooajal. Aga ainult siis, kui õppimise ja muude tegemiste kõrvalt aega üle jääb.

………..

Print Friendly, PDF & Email