Meelespea heategevusturg alustab kauba vastuvõttu

MTÜ Meelespea alustab järgmisel nädalal annetuste vastuvõttu 7. heategevusturu müügiks.

Ühingu juhatuse esimees Aive Tammsalu ütles, et turg tuleb, nagu viimastel kordadel juba tavaks, Kuressaare kesklinnas asuvas Ferrumi kaubamajas, ent seekord teises ruumis. “Kui inimesed on harjunud meid leidma maja teiselt korruselt Rahva Raamatu poe kõrvalt, siis nüüd ootame nii kauba toojaid kui ka hiljem ostjaid Weekendi endisesse asukohta esimesel korrusel,” selgitas ta.

Kauba vastuvõtuski on seekord muudatus. Nimelt saab heategevuslikku müüki minevaid riideid, jalatseid, kodusisustus- ja tarbeesemeid, raamatuid, toidunõusid jmt tuua kindlatel kuupäevadel ja kellaaegadel. Ehk 10., 11., 17. ja 18. novembril kell 12–18 ning 12. ja 19. novembril kell 12–16.

Ühtlasi paneb ühingu eestvedaja taas inimestele südamele, et annetatavad esemed eelnevalt väga kriitilise pilguga üle vaadataks. “Palume tõepoolest, et inimesed oleksid nii head ega tooks meile prügimäekaupa, sest katkiseid, määrdunud ja silmnähtavalt kulunud esemeid ei osta tänapäeval ei endale ega pereliikmele mitte keegi. Pealegi on taolise kauba utiliseerimine meile ainult lisatöö ja -kulu,” põhjendas Tammsalu.

Ostjatele avab MTÜ Meelespea 7. heategevusturu 21. novembril ning nagu varasematelgi kordadel ootab ühing vihjeid abivajavate perede või üksikisikute kohta. Neist saab teada anda e-kirja teel aadressil heategu@saarlane.ee või telefonil 52 48 855.

Print Friendly, PDF & Email