Ametikool küll 89 aastat vana, kuid siiski noor!

Ametikool küll 89 aastat vana, kuid siiski noor!

Foto: Egon Ligi

Sel nädalal peetakse Kuressaare ametikoolis kooli sünnipäeva. Esmaspäeval toimus kooli linna õppehoones õpperühmade vaheline teadmiste teatejooks. Eile oli emotsioonidepäev, mille raamesse mahtus ka pidulik kontsertaktus kooli aulas.

Aktuse avasõnades rõhutasid ametikooli õpilased, et kooli kõige tähtsam inimene on ikkagi õpetaja. Sellest tulenevalt on ka selle aasta sünnipäevanädal õpetajatele pühendatud. Direktor Neeme Ranna sõnutsi on koolil vanust palju, kuid see-eest on ta igati jätkusuutlik.

Oma lugu Kreeka ja Saaremaa vahel valimisest jutustas õpetaja Marta Hubbard (fotol paremal). “Olles taas kaks nädalat Kreekas, tundsin, et tahan tagasi koju,” sõnas ta. Pidulikele sõnavõttudele järgnes kontsert. Eile avati ka õpilastööde näitus “Minu õpetaja Kuressaare Ametikoolis”.

Print Friendly, PDF & Email