Alver Kivi hakkab Jalkat toimetama (4)

Ajalehe Meie Maa sporditoimetaja kohalt lahkuv Alver Kivi seob ennast tulevikus ajakirjaga Jalka ja kohaliku jalgpalliklubiga FC Kuressaare.

“Jään oma liistude juurde. Hakkan tööle ajakirjas Jalka ja FC Kuressaare tegevjuhina,” ütles Kivi Saarte Häälele. Aastast 1995, kui ta hakkas Kadi raadios spordisaadet tegema, kohalikku spordielu kajastanud Kivi tunnistas, et lehetöös sai motivatsioon otsa. “Maakonna spordi kajastamise tõttu olid nädalavahetused kinni, viimased viis aastat olid pea kõik pühapäevad seotud lehe tegemisega. Ja ma ei näinud ka enam võimalust uudistega (Alver Kivi oli ka MM-i tegevtoimetaja – toim) jätkata, sest viimased kolm aastat sellel alal tõmbasid päris tühjaks,” rääkis Kivi.
Alver Kivi, kes on varemgi töötanud FC Kuressaare tegevjuhina ja kes on muuhulgas ka selle klubi suur fänn, tunneb oma sõnul heameelt, et saab tulevikus jätkata talle meeldivat tööd ja anda ka panuse jalgpalli edendamisse.
“Mõlemas töökohas toimetamine on mulle piisav väljakutse, tahan seal tööd teha ja anda oma panuse jalgpalli arengusse. Seega ei kao ma Saaremaa spordist kuhugi, olen alati valmis mitmel pool oma oskustega kaasa lööma,” sõnas ta.

Print Friendly, PDF & Email