Kuressaare Linnateatris esietendub “Oma saar”

Täna ja homme jõuab Kuressaare Linnateatri lavalaudadele Urmas Lennuki tuletis Aadu Hindi lühiromaanist “Oma saar”, mille on lavastanud Raivo Trass. Lavastus tuuakse välja Kuressaare Eesti Seltsi 125. ja maja 100. aastapäeva puhul.

Täna kl 18 avatakse linnateatris ülevaatenäitus Kuressaare Eesti Seltsi tegevusest. Esineb segakoor Lyra. Kl 18.30 räägib teemal “Kuressaare Eesti Selts 125” Saaremaa muuseumi kultuurharidusosakonna juhataja Raul Salumäe. Kl 19 algab tragikomöödia “Oma saar”, kus saab nii nutta kui ka naerda.

Kuressaare Linnateatri uuslavastuses mängivad Piret Rauk, Peeter Tammearu, Andres Raag (Tallinna Linnateater), Janek Sarapson ja Gerlin Kruuser või Airike Vipp. Muusikaline kujundaja on Felix Kütt Endla teatrist ja kunstnik Toomas Hõrak.

Print Friendly, PDF & Email