Üleskutse: Algab kirjakirjutamise konkurss

Eesti Post kutsub noori osalema Ülemaailmse Postiliidu (UPU) ja UNESCO välja kuulutatud rahvusvahelisel kirjakirjutamise konkursil, mille teema on “Kirjuta kiri sporditegelasele, keda imetled, et jagada mõtteid, mida Sinule olümpiamängud tähendavad”. Teema on inspireeritud 2012. aastal toimuvatest olümpiamängudest.

Konkursi eesmärk on arendada noorte kirjakirjutamise stiili, oskust, mõttesügavust ja -täpsust ning tugevdada rahvusvahelist sõprust, mis on ka UPU üks olulisi missioone. Konkursil kutsutakse osalema kuni 15-aastaseid noori.

Rahvusvahelise kirjakirjutamise konkursi korraldamise otsus võeti vastu UPU Tokio kongressil (1969) ja esimene võistlus viidi läbi 1971. aastal. Eesti Post kuulutas rahvusvahelise konkursi esmakordselt välja 1994. aastal ja on seda läbi viinud järjepidevalt igal aastal.

Konkursi tingimustega saab tutvuda Eesti Posti kodulehel www.post.ee/konkurss .

Inge Suder
AS-i Eesti Post kommunikatsioonijuht

Print Friendly, PDF & Email