Ööklubi riisunud purjus “kilupead” tabati otse teolt (3)

Vaid mõned tunnid pärast laupäevaöist tantsupidu läks kolm alaealist noormeest Kuressaare ööklubisse Privilege vargile, kuid jäid aknast välja ronides linnakodanikule vahele.

“Suured-suured tänud sellele inimesele, kes oli meile küll täiesti võõras, kuid helistas politseisse ja aitas kurjategijad tabada,” ütles ööklubi Privilege juhataja Gert Nepper Saarte Häälele.

Vargus avastati umbes poole üheksa paiku pühapäeva hommikul. Nepperi sõnul olid vargad jõudnud noosi kokku kahmata ja läbi trellitatud akna välja pugeda ning turnisid parasjagu prügikasti otsas, kui klubist möödunud linnakodanik neid märkas ja politsei kutsus.

“Minu pea sealt läbi ei mahuks, kuid neil kuttidel olid, paistab, et kilupead,” viitas Nepper, et vargad olid piisavalt kleenukesed trellide vahelt läbimahtumiseks.

Politsei teatel viis patrull ära kaks 17-aastast ja ühe 16-aastase nooruki. Nende suhtes algatati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb sissetungimisega toime pandud vargust.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm ütles, et tegemist on Kuressaare noormeestega. Politsei teatel olid noorukid kaasa haaranud alkoholi, tubakatooteid ja muid esemeid. Ermi sõnul olid noormehed joobes ja paigutati kainenema.

Print Friendly, PDF & Email