Selgusid paremad noormaletajad

Noorte malevõistluste käesoleva aasta sari erinevatele vanusegruppidele lõppes kõige vanemate, kuni 18-aastaste meistrivõistlustega. Saare maakonna absoluutse noorte malemeistri tiitlit oli taotlemas kuus noormeest ja neli tüdrukut maakonna viiest koolist.

Noormeeste võistlus lõppes “surnud ringiga”, kus Ken-Erki Kermik (Kuressaare täiskasvanute gümnaasium), Matis Rüütel (Saaremaa ühisgümnaasium) ja Silver Sepp (Valjala PK) lõpetasid võistluse 4 punktiga 5 võimalikust. Järelvõistlus välkmales reastas nad eeltoodud järjekorras.

Tüdrukutest olid medalisaajad Siret Sui (SÜG, 3 punkti), Gariina Kudritskaja (Muhu, 2 p) ja Merilin Mälk (Kuressaare gümnaasium, 1 p).

Juuno Jalakas

Teade
Pühapäeval, 16. oktoobril kl 10 toimub Kuressaares Garnisoni tn 16 hoovimajas maakonna kiirmale esivõistluste 2. osavõistlus. Osavõtt vaba.

Print Friendly, PDF & Email