Karujärve rattamaraton tulekul

22. oktoobril toimub esmakordselt Karujärve rattamaraton, mis on mõeldud kõigile, kellel on jalgratas ja soov koos teistega mõned kilomeetrid läbida. Et oleks valikuvõimalus, on distantse kaks – 50 ja 15 km.

Suurem osa distantsist kujutab endast toredaid metsateid ja – radu, ei puudu ka külavaheteed kiviaedade vahel ja mereäärne kivine pankrannik. Paljudele võib tulla üllatuseks, et üles on leitud nii mõnedki Saaremaa kõrgemad kohad, millest rattaga üles pressida ja seejärel alla tuhiseda.

Trassi kõrguste vahe on lausa 46 m, mis on suhteliselt tasasel Saaremaal päris märkimisväärne. Üritus on mõeldud ka kõigile neile, kes on terve hooaja tublilt rattaüritustel osalenud, et Karujärve maratoniga suvisem hooaeg kokku tõmmata ja hakata valmistuma talviseks.

Trass ongi valitud selliselt, et kõigil oleks huvitav, teele jäävad nii mõnedki vaatamisväärsused, nagu Suure Tõllu kerisekivi ja Lihulinn. Oodatud on kõik – nii saarlased ise kui ka mandrirahvas –, kel soovi avastada ilusaid ja toredaid seninägemata paiku. Eesmärgiks oleme seadnud, et pikemas perspektiivis kujuneks Karujärve rattamaraton üheks Saaremaa suvehooaja pikendajaks, mis annab hea põhjuse ka oktoobris Saaremaale tulla.

Eraldi arvestust peetakse osavõtjate arvu alusel ka kohalike omavalitsuste vahel. Ootame kõiki kaasa lööma! Stardi- ja finišipaik on Karujärve kämpingute juures. Start kell 12.

Registreerimine: karutervis@gmail.com ; lisainfo Facebook’is, Karujärve Rattamaraton. Osavõtumaks: eelregistreerimisel 5 eurot, kohapeal 10. Osavõtumaks sisaldab joogipunkte ja suppi finišis, kõik lõpetanud saavad diplomi.

MTÜ Karujärve Tervisespordi Keskus

Print Friendly, PDF & Email