Kabeturniiril võidutses Jaan Truu

Kuressaare Elamute Hoolduse kiirkabeturniiril on viimastel aastatel olnud rohkesti osalejaid. Seetõttu valmistas nüüd vaid seitsme kabetaja väljatulek väikese pettumuse.

Favoriitidest sai Jaan Truu oma vitsad kätte kohe esimeses voorus, kaotades Eino Palule. Halb eeskuju tundus olevat nakkav: kolmandas voorus ületas Hain Vaher Ivar Truuga mängides mõtlemisaja.

Kuuendas voorus võitis Jaan Truu pärast mõlemapoolset “rabistamist” Ivar Truud. Jaan Truu oli viimases voorus vaba; enne seda temast punktiga maas olnud Hain Vaher ja Ivar Truu võitsid oma vastased ning nii lõpetas esikolmik võrdselt 4,5 punktiga 6-st.

Kuna esikolmiku omavahelistes mängudes oli Jaan Truu kogunud poolteist, Ivar Truu ühe ja Hain Vaher pool punkti, reastas ka turniirikoefitsient esikolmiku samas järjekorras. Neljandat-viiendat kohta jagasid kolme punktiga Eino Palu ja Heino Tammeaid.

Print Friendly, PDF & Email