FC Kuressaare kutsub lasteaiajütse jalgpallitrenni (2)

FC Kuressaare kutsub lasteaiajütse jalgpallitrenni

Foto: Jan Vazinski

FC Kuressaare kutsub tuleval esmaspäeval ja neljapäeval kõiki koolieelikuid koos vanematega tutvuma lasteaialaste jalgpallitrenniga.

Treener Jan Važinski ütles, et praegu on Kuressaare lasteaialapsed käinud jalgpalli mängimas Ida-Niidu lasteaia juures, kuid tulevast nädalast tahetakse laieneda veel kahele staadionile. Važinski sõnul on temalt palju küsitud, kas 5–6-aastased võiksid juba jalgpalliga tutvust teha, ja ta on alati vastanud, et see on just õige aeg.

Tuleval esmaspäeval oodatakse lapsi, nii poisse kui tüdrukuid kell 19 koos vanematega Kuressaare gümnaasiumi staadionile, neljapäeval kell 19 endise Kuressaare põhikooli, praeguse täiskasvanute gümnaasiumi staadionile Garnisoni tn 16.

Lisainfo telefonidel 52 12 988 (Maikko Mölder) ja 56 692 777 (Jan Važinski).

Print Friendly, PDF & Email