Purjus kihutaja sai menetluse kaela (5)

Politsei alustas väärteomenetlust mehe suhtes, kes möödunud neljapäeval purjuspäi rooli istus ja Orissaare alevikus oma Mercedesega politseiautode eest ära kihutas.

“Seal ei olnud tegemist peatumismärguande eiramisega, vaid joobes juhtimisega, mille osas on alustatud väärteomenetlust,” ütles politsei kõneisik Hedy Tammeleht.

Juhtum leidis aset neljapäeva pärastlõunal Orissaares, kui koolilapsed sättisid end kojuminekuks bussi peale minema. Pealtnägijad rääkisid Saarte Häälele, kuidas vanem Mercedes alevikust läbi tuiskas ning kolm politseiautot seda sireenide huilates taga ajas. Kuigi pealtnägijate sõnul sõitis Mercedes ohtlikult kiiresti ning tegi politseimaja ees avarii, lükkas Mercedese juht selle jutu ümber.

“Ma ei teinud mingit avariid,” ütles esmaspäeva hommikul toimetusse helistanud Lembit Söömer, selgitades, et talle on koostatud väärteoprotokoll ja seal on selgelt kirjas, et ta ei ole kahjustusi tekitanud.

Söömer rääkis, et hakkas oma autoga Aristest koju sõitma ning kuna ta on juba kaheksakümnendates eluaastates, siis ei saanud ta kihutada kohe kindlasti mitte. Politseiautot märkas Söömer enda sõnul alles siis, kui koduhoovi pööras.

“No joove ikka oli,” tunnistas mees Saarte Häälele, lisades, et sellest ei peaks lehes rohkem kirjutama.

Print Friendly, PDF & Email