Kohtus – Vanapapit tuuseldanud mees pandi tööle

Tänavu suvel vanale mehele kallale tunginud mees tunnistati kohtus süüdi ja tal tuleb teha 90 tundi üldkasulikku tööd.

Süüdistuse järgi tungis varem kahel korral peksmise eest karistatud 49-aastane Valeri Sirksalu tänavu 1. juunil Kuressaares Kihelkonna maanteel korteris kallale 81-aastasele mehele. Haiglasse toimetatud eakal kannatanul tuvastati vasema puusaliigese põrutus ning vasema põse ja otsmiku valulikkus.

Kohus tunnistas Sirksalu süüdi ning mõistis talle ühe kuu ja 15 päeva pikkuse vangistuse, mis asendati üldkasuliku tööga. Arvestades, et ühele päevale vangistusele vastab kaks tundi üldkasulikku tööd, tuleb Sirksalul tööd teha 90 tundi.

Üldkasuliku töö tegemise tähtajaks määras kohus pool aastat. Lisaks tuleb mehel riigituludesse tasuda 417 eurot sundraha.

Print Friendly, PDF & Email