Tops alustas uut hooaega

30. septembri õhtul alustas Kuressaare lauatenniseklubi Tops oma 14. hooaega. Nagu eelnevatel aastatel juba tavaks saanud, on esimene turniir klubi hooaja kalenderplaanis segapaarismäng. Avaüritusele registreerus 14 mängijat.

Esikoha saavutasid viie võiduga Ulvi Ingalt ja Aare Lehtsi (Kuressaare LTK Tops). Teise kohaga pidid leppima Tiia Müürisepp ja Rein Kirst (LTK Tops), kes kogusid samuti viis võitu, kuid omavahelises kohtumises olid nad siiski sunnitud Ingalti-Lehtsi paremust tunnistama.

Kolmanda koha said Lii Vahter ja Janek Reinaru (LTK Tops). Sama võitude arvu juures leppisid neljanda kohaga Merle Poopuu ja Veljo Väljakivi (LTK Tops). Esikolmikut autasustati LTK Tops diplomite ja esemeliste auhindadega.

Enne turniiri toimunud mõttevahetuses otsustati jätkata tööd lastega, mis on Topsi kindel prioriteet. Kuna eelseisval hooajal Pärnu karikamänge ei toimu, nähakse alternatiivi Haapsalu karikasarjas. Kindlasti jätkatakse ka äsja alanud hooajal aastate jooksul välja kujunenud võistluskalendris olevate turniiride korraldamisega.

Järgmised turniirid on pika traditsiooniga Oktoobriturniirid, mis tänavu leiavad aset 22. oktoobril. Kavas on meeste üksikmäng (algus kl 11) ja naiste üksikmäng (algus kl 16).

Gunnar Usin

Print Friendly, PDF & Email