Leelo Leesi on ametikooli aasta õpetaja (1)

Leelo Leesi on ametikooli aasta õpetaja

Foto: Taavi Tuisk

Õpetajate päeval kuulutati välja ka Kuressaare ametikooli tänavune aasta õpetaja, kelleks osutus tarbekunstiõpetaja Leelo Leesi (fotol).

“Leelo Leesi teeb oma igapäevatööd suurima rõõmu ja professionaalsusega. Tema õpilased jõuavad elus edasi nii tööl kui ka edaspidistes õpingutes kõrgkoolis,” kirjutas disaini ja tarbekunsti juhtõpetaja Maila Juns-Veldre Leelot aasta õpetaja kandidaadiks seades.

“Ta on õpetaja, kes igapäevatöö kõrvalt suudab panustada kunsti tegemistesse, et olla eeskujuks erialaselt nii õpilastele kui ka kolleegidele.” Leelo Leesi on Kuressaare ametikoolis nahatöö valdkonna eestvedaja ning võrgustiku kujundaja ja arvamusliider Eesti kutsehariduses.

Tema eestvedamisel on koostatud kooli artisan’i ja nahatöö õppekavad, samuti on ta osalenud disaini valdkonna õppekavade töörühmas. Aastast 2006 osaleb Leelo Leesi riikliku eksami- ja kvalifikatsioonikeskuse riiklike õppekavaprojektide töörühmades tarbekunsti ja oskuskäsitöö ning disaini erialadel.

Print Friendly, PDF & Email