Raivo Paasma on uus noorkotkaste instruktor (1)

Alates eilsest töötab Kaitseliidu Saaremaa maleva noorkotkaste instruktorina Raivo Paasma. “Rong liigub juba õiges suunas, ei ole vaja Ameerikat avastama hakata,” nentis Paasma oma tööülesannetest rääkides. “Tuleb leida rohkem võimalusi poistega tegutseda ja neid tunnustada, kasvatada nendes väärikust ja kohusetunnet.”

15.–16. oktoobril kell 11 toimub Kaitseliidu maleva staabis noorteinstruktorite koolitusseminar ja meeskonnatreening. “Kutsun kõiki, kes soovivad vabatahtliku noortejuhina ja noortele läbi huvitava tegevuse isamaalisi väärtusi edasi anda, malevaga ühendust võtma,” ütles Saaremaa maleva pealik kolonelleitnant Kristjan Moora. “Uue noorkotkaste instruktori üks ülesandeid on korraldada malevapoolset toetust.”

Print Friendly, PDF & Email