Türgi peakokad õpetavad Kuressaares Türgi köögi saladusi

3.–5. oktoobrini juhendavad türgi kokad Burak Erkan ja Hasan Tanyeri Kuressaare ametikoolis nii õpilastele kui ka köögikunstihuvilistele mõeldud ottomani kokakunsti kursusi.

Kursustel tutvustatakse 17.–18. sajandist pärinevat ottomani kööki ja tänapäevast Türgi kokakunsti nii teoreetilisest kui ka praktilisest aspektist.

“Varem pole Eestis ottomani kööki tutvustavaid avalikke kursusi korraldatud, seega on tegu harukordse võimalusega õppida valmistama ehtsaid Ottomani impeeriumi aegseid roogi,” ütles ametikooli toitlustusõpetaja Ülle Tamsalu.

Teisipäeval, 4. oktoobril oodatakse rahvast Kuressaare ametikooli restorani Kass Türgi toidu buffet’le. Õhtusöögile on võimalik pileteid osta kõigil huvilistel.

Print Friendly, PDF & Email