Kohtus – Kohus võttis liiklushuligaanilt mootorratta käest ära

Kuressaare kohus konfiskeeris purjuspäi ja juhtimisõiguseta sõitmise eest kohtu poolt korduvalt karistatud ja ka arestimajas istunud 24-aastaselt Alvarilt mootorratta.

19. septembril mõisteti Alvarile Kuressaare kohtumajas 800 eurot rahatrahvi mitme liiklusseaduse rikkumise eest ja konfiskeeriti tema mootorratas. Politsei tabas Alvari päev varem, 18. septembri öösel kell 4.40 Kuressaares Pargi tänavalt, kus ta sõitis purjuspäi ja omamata juhtimisõigust mootorrattaga, mis oli ka registreerimata.

Alvarit on ka varem sarnaste väärtegude eest korduvalt karistatud. Eelmisel suvel tuli tal kuu aega ja tänavu suvel 15 päeva veeta arestimajas. Seal veedetud päevad ei pannud aga noormeest oma tegude üle järele mõtlema ja kohus otsustas nüüd tema mootorratta Sanili 125cc konfiskeerida.

Ka see mõjus noormehele nagu hane selga vesi, sest juba mõned päevad pärast kohtuotsust jäi ta taas politseile purjuspäi vahele. Milline karistus noormeest seekord ootab, otsustab kohus.

Print Friendly, PDF & Email