Vähiühing alustab taas tegevust

Saaremaa vähiühing alustab pärast suvepuhkust taas tegevust ning ootab oma liikmeid ja kõiki huvilisi esimesele teabeõhtule 26. septembril kell 18.

Ühingu juhataja Kairit Lindmäe sõnul jagatakse esimesel kokkusaamisel Saaremaa puuetega inimeste kojas (Pikk 39, Kuressaare) muljeid nii Eesti vähiliidu tervise- kui ka SPIK-i suvelaagrist. Samuti räägitakse eeloleva aasta plaanidest. “Kokkusaamisele ootame inimesi, keda lihtsalt huvitab, millega Saaremaa vähiühing tegeleb, ja ka neid, kes soovivad ühingu liikmeks astuda,” lisas Lindmäe.

Saaremaa vähiühing loodi tänavu mais ja selle eesmärk on pakkuda asjakohast abi ja nõu inimestele, kes on vähihaigusega erineval moel kokku puutunud. Ühingu kontaktid leiab Eesti vähiliidu koduleheküljelt www.cancer.ee .

Print Friendly, PDF & Email