Poolpaljad poisid hääletasid Tartusse (26)

Poolpaljad poisid hääletasid Tartusse

PALJAD POSID TAHTSID TARTUSSE: Mihkel, Kleron ja Juhan lootsid sel kombel hääletades kiiremini auto peale saada.
Foto: Ivika Laanet

Eile hommikul üllatas Kuressaare–Kuivastu maanteel liiklejaid Tahula bussipeatuses kolm peaaegu paljast hääletavat noormeest. Noortel meestel oli kindel plaan end Tartusse sõbrannadele külla hääletada.

“Kindlasti saame me auto peale,” olid nad kell 9 hommikul üsna optimistlikult häälestatud. Küsimusele, kas niimoodi külm ei ole, vastasid poisid, et üldsegi mitte. “Ehk nii saab paremini auto peale. Kui lihtsalt niisama kätt püsti hoida, see ilmselgelt ei toimi. Pidime midagi muud proovima,” rääkisid nad.

Kaks tundi bokserite väel hääletamist päädis sellega, et kui noormeestel oli käsil just püramiidi tegemine, st üks neist seisis kahe kaaslase seljal ja hoidis kätt püsti, jõudsid kohale politseinikud, kes manitsesid noori riietuma ja mitte külmetama. Järgmine auto viiski noored mehed Valjalga, kus nad ostsid bussipileti Kuivastusse. Kella 15 ajal olid poisid alles Virtsus ja hääletasid vaikselt Tartu poole.

Kuressaarest hommikul kell 6 liikuma hakanud poisid ütlesid, et bokserite väel jõudsid nad hääletada umbes kaks tundi. Kommentaarile suhteliselt aeglase liikumiskiiruse kohta, reageerisid noored selgitusega, et aeglased saarlased nagu nad on, kiiret pole kuhugi ja aega on küllaga. Küsimusele, kuidas möödasõitjad säärasele originaalsele hääletamisviisile reageerisid, vastasid poisid, et inimesed olid väga positiivselt meelestatud ja tegid neilgi tuju paremaks.

Print Friendly, PDF & Email