Orissaare gümnaasiumis avatakse kaks liitklassi (7)

Orissaare vallavalitsus kavatseb küsida ministeeriumilt lisarahastamist kohaliku gümnaasiumi kahele klassile. Üks neist on liitklass 1. ja 3. klassi erivajadustega laste jaoks ning teine samuti liitklass (6. ja 8. klass), mis on mõeldud õpiraskustega lastele.

Kooli direktor Peeter Hansberg ütles Saarte Häälele, et mõlemate klasside avamise tingib vajadus. “Kuna kooli on tulnud või veel tulemas erivajadustega lapsi, siis on neile eraldi klassi vaja.

Samuti on koolis neid õpilasi, kel on kas õpi- või käitumisraskused ja kelle õppetöö toimub lihtsustatud õppekava alusel,” rääkis Hansberg, lisades, et mõlemates liitklassides tuleb lapsi õpetada teistel alustel kui tavaklassis ning pakkuda ka integreeritud tugiteenust.

Print Friendly, PDF & Email