Liiva külas nüüd volleplats

Liiva külas nüüd volleplats

 

Septembri alguses avati Muhu spordihalli kõrval Liiva küla volleväljak. Pärast vallavanem Raido Liitmäe avaservi kohtusid väljaku avakohtumises pimevõrkpallis OÜ Moekasti ja OÜ Kehte.

Volleväljaku rajas Muhu spordiklubi, kelle projektitaotlust rahastati EAS-i kohaliku omaalgatuse programmist, projekti kaasfinantseerija oli Muhu vallavalitsus.

Projekti käigus valmis volleväljaku rajamisel tekkinud täitematerjalist Liiva staadioni kõrvale väike suusamägi. Uus väljak avardab Muhu põhikooli õpilaste jt valla noorte harjutamis- ja vaba aja veetmise võimalusi ning on avatud kõigile võrkpallihuvilistele.

Suured tänud rahastajatele ja projekti toetajatele, kes aitasid nii nõu kui jõuga spordiklubil omafinantseeringut katta: OÜ-le Moekasti, OÜ-le Kehte, OÜ-le Muhro ja Muhu valla kommunaalametile, samuti kõigile klubi liikmetele, kes osalesid volleväljaku rajamise talgutel.

Kalev Kütt / SK Muhu

Print Friendly, PDF & Email