Kaarma volikogu kinnitas Nasva seltsimaja detailplaneeringu (5)

Kolmapäeval võttis Kaarma vallavolikogu ühehäälselt vastu Nasva seltsimaja detailplaneeringu.

“Koos detailplaneeringu vastuvõtmisega on nüüd olemas ka hoone eskiislahendus. Nüüd astutakse siis samm-sammult edasi – järgmine on eelprojekt ja siis juba ehituslik projekt koos ehitushankega,” ütles Kaarma valla haridus- ja kultuurinõunik Rein Orn. Ta lisas, et seda, millal kopp maasse lüüakse, ei oska täna veel öelda.

Rein Orn põhjendas seltsimaja vajalikkust, et Nasval on ju kogu aeg olnud üsna aktiivne kultuurikogukond. Kuni klubi põlemiseni töötasid seal nii täiskasvanute kui ka noorte ringid. Koos käis Padjaklubi, peeti sünnipäevi ja muid pidusid. Praegu tegutseb naisansambel Sireenid ja pensionärid käivad koos üksteise juures kodus. “Aleviku inimestele on kooskäimise kohta ikka väga vaja,” kinnitas Orn.

Print Friendly, PDF & Email