Juhtkiri: Suur Tõll mainekujunduse vankri ette

Kui me vahel oleme olnud hädas selle päris oma märgi leidmisega, siis selle peale, et suure ilma vägevate (noh, olgu pealegi kuue veidral kombel otsa leidnud hiiglase) hulka seada Suur Tõll, annab ikka tulla. Aga inglased on tulnud ning rõõmustab see meid või mitte, tuleks sihuke leitud “Nokia” kiirelt üles krahmata ja oma kasuks tööle panna.

Kas me oma tulevikku just Tõllu moodi saunalaval mõnuledes ja õlut juues ette kujutame, ei oska öelda. Aga samas kui mõtlema hakata, siis Saare saun ja õlu on ju sihukesed pisukesed legendid ikka olnud ning miks mitte sinna kõrvale tarida siis meie oma muistendite kangelast ja tema uskumatult vaprat kaasat Piretit. Muide, huvitav oleks teada, kui palju tänased saarlased Tõllu tegudega ise kursis on?

Print Friendly, PDF & Email