Allee tänava maja põles taas

Eile kell 3.53 põles juba neljandat korda Kuressaares Allee tänaval asuv mahajäetud puumaja.

“Päästjate kohale jõudes ulatusid leegid aknast välja,” teatas Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Sirle Matt, lisades, et päästjad kustutasid põlengu ja otsisid kogu maja läbi, kuid ühtegi inimest majast ei leitud. Päästjad kustutasid tulekahju kella 5-ks hommikul. “Ei oska öelda, kas tegu oli süütamisega,” ütles Saaremaa päästeosakonna juht Margus Lindmäe.

Viimati põles sama maja tänavu 19. juulil ja umbes samal kellaajal. Majas ei ela enam kedagi, kuid varem oli üks selles asuvatest korteritest pidutsejate meelispaik. Endiste elanike sõnul on võimalik, et maja külastavad need, kes olid varem harjunud seal käima. Ehkki naabrid hoiavad majal silma peal, leiti Saarte Hääle andmetel sealt juulis kotitäis tühja taarat, mis oli ilmselge märk, et keegi seda tühja maja siiski kasutab.

Ehkki politsei ja päästjad on tühjalt seisvaid maju kontrollinud, oli keegi eelmise aasta märtsis sama maja kinnilöödud akna lahti kiskunud ja hoones tulekahju tekitanud. Korterite püsielanikud kolisid majast välja pärast esimest tuleõnnetust, mis oli 2010. aasta alguses.

Print Friendly, PDF & Email