Meelis Kubitsa ettevõte edukaim

Ajalehe Äripäev turunduse TOP-i edukamate kommunikatsioonibüroode arvestuses tõusis tabeli esimesele reale saarlase Meelis Kubitsa omanduses olev Corpore AS.

Firma müügitulu oli 2010. aastal 1 147 000 eurot, kasum 246 000 eurot. Firma kuulub 80 protsendi ulatuses Kubitsale, 10 protsenti kuulub nii Dainis Hirvele kui ka Allar Tanklerile.

Kubits ise kommenteeris Äripäevale, et firma edu üks pante on kogenud meeskond ja majanduskriisi suhteliselt rahulik üleelamine. Kommunikatsioonibüroode TOP-i arvutustes seati bürood edetabelisse, võrreldes müügitulu aastal 2010, 2010. a müügitulu kasvu võrreldes 2009. aastaga ja 2010. aasta ärikasumit.

Turunduse edetabelisse jõudis ka ajaleht Saarte Hääl, kes hoiab 38.–39. kohta reklaamitulu teenijate hulgas, olles sellega Saaremaa edukaim reklaamitulu teenija. 54. kohal oli samas edetabelis Kadi raadio, teine Saaremaa ajaleht Meie Maa 73 ettevõtte pingeritta ei mahtunud.

Print Friendly, PDF & Email