Mis juhtus… (4)

Mees sai peksa
Neljapäeval, 4. septembril tekitati kehavigastusi Kärla vallas Paiküla külas 52-aastasele mehele.

Vantri tulekahju põhjustas voodis suitsetamine
9. septembri õhtul hukkus Saaremaal Kaarma vallas puhkenud tulekahjus vanem mees. Tulekahju sai alguse voodis suitsetamisest. Ühekorruseline kivimaja oli päästjate kohale jõudes suitsu täis ning seda pressis välja nii akendest, uksest kui ka katusealusest. Päästjad leidsid mehe välisukse vahetust lähedusest ja tõid ta välja. Mehe elu päästa siiski ei õnnestunud. Päästetöö juhi sõnul oli tulekahju kestnud juba mõnda aega.

Kadunud mees leiti surnuna
Pühapäeva õhtul, kella 17.05 ajal leiti Muhu vallas Koguva sadama ligidalt merest tänavu 2. septembril kaduma läinud 39aastase mehe surnukeha.

Print Friendly, PDF & Email