TipaTapa alustab

Oma järjekordset hooaega alustab Saaremaa populaarne I–V kl õpilaste jalgpalliturniir TipaTapa. Sarnaselt eelnevate aastatega mängitakse etapimängud Ida- ja Lääne-Saaremaa gruppides ning finaalis saavad kokku kõik osalevad koolid.

Üks turniiri idee autoritest Janek Meet ütles: “Tore on tõdeda, et vastukajad turniirile on olnud seni vaid positiivsed ja koolid osalevad sellel jalgpalliüritusel meeleldi.”

“Meie eesmärk ongi ellu kutsuda projekte, millel oleks ümbritsevale pikaajalisem mõju ja mis oleksid ajas kestvad,” lausus turniiri peasponsor, Saarte Investeering OÜ juhatuse esimees Tullio Liblik. “Korraldajatena teeb meile heameelt, et toetajad-sponsorid on endiselt huvitatud koostööst ja TipaTapa jalgpalliturniir on leidnud oma koha Saaremaa kohalikus noorte jalgpallis,” lisas Saaremaa JK aaMeraaS tegevjuht Andre Käen.

TipaTapa 2012 etapid
I etapp
Ida-Saaremaa grupp – 12. okt kl 10 Muhu spordihallis
Lääne-Saaremaa grupp – 13. okt kl 10 Kuressaare gümnaasiumis
II etapp
Ida-Saaremaa grupp – 1. veebr 2012 kl 10 (mõnes osalevas koolis)
Lääne-Saaremaa grupp – 2. veebr 2012 kl 10 (mõnes osalevas koolis)
FINAAL
25. aprill 2012 kl 10 Kuressaare spordikeskuses

Print Friendly, PDF & Email