Orissaares tuleb Jürgen Veberi mustkunstietendus

MTÜ Aitame Lapsi ja HeaTigu korraldavad viies kaunis Eestimaa paigas heategevusliku ürituse tulekahjus kannatada saanud Haapsalu väikelastekodu toetuseks.

 Need üritused kujutavad endast trikimees Jürgen Veberi mustkunstietendusi, mille piletitulu annetatakse täielikult Haapsalu lastekodu lastele. Saaremaal annab Jürgen Veber etenduse Orissaare kultuurimajas.

Suur heategevuslik mustkunstietendus kestab orienteeruvalt 90 minutit, esitamisele tulevad lisaks päris uutele trikkidele ja illusioonidele parimad palad Jürgen Veberi telesaadetest ning Saku suurhallis ja Nokia kontserdimajas antud etendustest.

Jürgen Veberi mustkunstietendus toimub Orissaares 18. septembril kl 18. Piletite müük on Orissaare kultuurimajas juba alanud. Pilet maksab eelmüügist ostes 8 eurot ja etenduse päeval 10 eurot.

Print Friendly, PDF & Email