Kuressaare haigla pakub soodsa hinnaga mööblit (1)

Kuressaare haiglast saavad soovijad täna endale soetada suisa sümboolsete veeringute eest mitmesuguseid mööbliesemeid.

Haigla majandusosakonna juhataja Heli Sall rääkis Kadi raadio “Keskpäeva” saates, et ühtekokku läheb pakkumisele kolm-neli suurt toatäit mööblit, kirjutuslaudadest riidekappideni välja.

Põhjus, miks sihtasutus Kuressaare Haigla mööblit müüb, on Salli sõnul haigla renoveerimine ning tohtrite vastuvõtukabinettide ja kliiniku sisustamine. Ruumidesse kümnete aastate eest soetatud mööbel tuli projekti rahastaja Euroopa Liidu nõude kohaselt vahetada kaasaegse ja esteetilise vastu.

“Kuna kasutuskõlbliku mööbli prügimäele viimine on meie meelest lausa kuritegu, leidsime, et õigem on vara sümboolse hinnaga maha müüa,” selgitas Sall. Tema sõnul saab väikese kapi kätte 1 euroga, kirjutuslaud koos tumbadega, suur riidekapp või riiul maksab 3 eurot.

Salli hinnangul saab kõnealuse mööbli nutikalt moekaks restaureerida ning mitmed esemed sobivad ideaalselt näiteks väikefirmadele. Mööbli soodusmüük toimub täna Kuressaare haigla teisel korrusel kell 10–15. Ostjal peab mööbli äraveoks olema oma transpordivahend.

Print Friendly, PDF & Email