Huvikeskuses tegevust jätkub

Huvikeskuses tegevust jätkub

KOGUMISKIRGLIK MEES: Orissaare vallas Ariste külas elav Arvi Kaal näitab 1935. aastal ilmuma hakanud toonaste naiste lemmikajakirja Maret.
Foto: Elina Kalm

Kool on alanud. Aga millega täita õppetööst üle jäävat aega? Siin tuleb teile appi Kuressaare noorte huvikeskus. Mida me siis tänavu sügisel pakume? Suvel Kuressaare supelrannas töötanud ranna noortekeskus on suletud ja 4. septembrist ootavad koolinoori taas Kitsa tänava ja Komandandi noortekeskus.

Kel tõsisem huvi midagi õppida ja uusi oskusi omandada, saab valida mitme huviringi vahel. Tööd alustavad mitmekümneaastase ajalooga laskmisring, autoring ja võimlemisring, aga ka kokandus-kodundus-, liikumis- ja tantsuring Lizarthe, savikunstiring, rattaring, robootika-, mudeli- ja puutööring. Täpsema ülevaate algus- ja kooskäimisaegadest ning -kohtadest annab reklaam, mille leiab siitsamast lehest.

Lisaks tasulistele ringidele leidub noortekeskustes arvukalt tasuta võimalusi oma vaba aja sisustamiseks. Nii Komandandi keskuses kui ka Kitsal tänaval saab mängida piljardit, lauatennist, Wii’d, arvuti- ja lauamänge, surfata internetis, teha koolitükke, meisterdada-joonistada, osaleda teema- ja tähtpäevaüritustel, pidudel, konkurssidel jne.

Komandandi noortekeskuses on väike siserularamp rula- ja rulluisuhuvilistele. Kord nädalas toimub ühine filmivaatamine, puhvetist saab osta jooke ja suupisteid. Korraldatakse pannkoogiõhtuid ja kohtumisüritusi noortega mujalt maailmast. Kevadel alustanud filmi- ja videohuvilisi koondav Vilmiklubi sai Varaaida projekti kaudu võimaluse soetada korralikud mikrofonid ja helisalvestustehnika, et teha heal tasemel videofilme ja osaleda noortele mõeldud konkurssidel. Kõik, kel huvi filminduse vastu, võtke meiega ühendust või astuge läbi Komandandi keskusest.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Aare Martinson
Kuressaare noorte huvikeskuse direktor

Print Friendly, PDF & Email