“Mikumärdi” Orissaare moodi pälvis publiku sooja poolehoiu

Neljapäeva õhtul Orissaares looduskaunis kohas Püharistil esietendunud Hugo Raudsepa komöödia “Mikumärdi” pakkus kohaletulnud publikule kahe tunni jooksul kaasahaaravat ja humoorikat vaatamist.

“Väga äge oli, otse ila tilgub suust, kui head näitlejad olid,” jagas muljeid nähtust üks teatrikülastaja. Nii Orissaare kui ka Kuressaare harrastusnäitlejad sulandusid oma rollidesse imehästi.

Lavastaja Ellen Teemus, kelle juhendamise all nii mõnigi osatäitja esimest korda laulma ja näitlema hakkas, ütles, et esietendused on tema meelest alati need kõige vahvamad. “Eriti siis, kui proovid on olnud kuidagi lünklikud ja sageli mitte näitlejast olenevalt. Esikaks võetakse end alati maksimaalselt kokku ja siis alles selgub, kes või mis lavapartner on,” märkis ta.

Tüki valiku tingis Teemuse sõnul hea ja mõnus mängupaik. Suveetenduse projektijuht Anu Viljaste ei osanud eile öelda, millal ja kus etendust veel lisaks sellele nädalavahetusele mängitakse. Nii et, kel vähegi võimalik, seadku sammud Orissaarde. Etendus algab mõlemal päeval kl 19.

Print Friendly, PDF & Email