Tele2 Saaremaa Open toob Kuressaarde Eesti värske meistri

Tele2 Saaremaa Open toob Kuressaarde Eesti värske meistri

KUNAGINE VÕITJA: Prantslane Axel Michon naaseb Kuressaarde, et korrata oma 2009. aastal saavutatud võitu.
Foto: Arhiiv

Kuressaare tennisekeskuses toimuval rahvusvahelisel meeste tenniseturniiril Tele2 Saaremaa Open osalevad mitmed maailma tasemel mängijad ja Eesti tipud koos saarlastest tennisistidega.

Esimesena on rahvusvahelise ITF-sarja meeste tenniseturniiri Tele2 Saaremaa Openil mängimas sama turniiri 2009. aasta võitja prantslane Axel Michon. Saarlastest tulevad väljakule Priit Suluste, Gert Kilumets ja paarismängus Rauno Gull.

Turniiri direktori Riho Kalluse sõnul tuleb sel aastal Saaremaale ka teisi kõrgel tasemel mängijaid, kokku 20 riigist. “Tugevamatest välismängijatest on lisaks Michonile kohal Läti teine reket Andis Juska ja Valgevene kolmas reket Aleksander Bury. Põnevaid võistlusi tõotab tulla terve nädal,” ütles Kallus.

“Eesti paremikust on korraldaja andnud wild card’i 2008. aasta võitjale ja värskele Eesti meistrile Jaak Põldmale. Samuti rõõmustab tennisesõpru kindlasti ka Eesti teise reketi Vladimir Ivanovi osalemine,” lisas turniiri direktor Riho Kallus. Eesti mängijatest osalevad veel ka Jaan Kononov, Markus Kerner, Armand Levandi, Marek Marksoo, Erik Aunapuu ja mõned teised.

Tele2 Saaremaa Open toimub 25.–31. juulil Kuressaare tennisekeskuses, kvalifikatsiooniturniir leiab aset 23.–24. juulil. Turniiri auhinnafond on 10 000 dollarit.

Lisaks võistlustele toimub sel aastal finaalipäeval, 30. juulil suur tennise perepäev, kus kõigil huvilistel on võimalik ise tennises kätt proovida ja tipptennisistidega rinda pista.

Print Friendly, PDF & Email