Saarlastest moeloojad tulid Miss Estoniale appi

Saarlastest moeloojad tulid Miss Estoniale appi

 

Miss Estoniaks kroonitud saarlanna Madli Vilsar (pildil) avalikustas Õhtulehele kolm Saaremaa disainerit, kes talle on nii jõu kui ka nõuga appi tulnud.

Katrina Kaubi laenab Vilsarile rahvuskostüümi ning Teele Koel aitab omaloominguga. Saarlannale tõttab appi ka hetkel Norras tööpostil viibiv Taavi Turk, kes soovitab Miss Estoniale disainerite loomingut ning aitab stilistikaga.

Eile ilmunud Õhtulehes uuriti ka, kas Eesti disainerid oleks nõus aitama Miss Estoniat ning selgus, et abi võib peituda ühe telefonikõne või sõnumi kaugusel.

Lisaks toimub sotsiaalvõrgustikus Facebook Miss Universe’i vahevõistlus, kus loosi tahtel vastamisi pandud Miss Peruu ja Miss Estonia võistlevad omavahel play-off süsteemis. Edasi saab rohkem hääli kogunud kaunitar ning seega kutsub Madli Vilsar kõiki Facebooki kasutajaid oma häälega Eestit toetama.

Print Friendly, PDF & Email