Kärla põhikooli direktoriks valiti Jaan Lember (10)

Kärla põhikooli hakkab juhtima endine Kuressaare põhikooli direktor Jaan Lember.

“Peale vestlusvooru jäi sõelale kaks väga tugevat kandidaati. Seitsmeliikmeline komisjon otsustas Jaan Lemberi kasuks,” lausus Kärla vallavanem Villi Pihl, lisades, et tähtsaks osutusid tema kogemused ja teadmised.

11 aastat Kuressaare põhikooli juhtinud Jaan Lember ütles Saarte Häälele, et ta ei oma veel ametlikku infot. “Praegu kindlasti mitte. Enne, kui mul ei ole asi ametlikult selge, enne ei sooviks küll midagi kommenteerida,” vastas ta Saarte Häälele. Kandidaate oli kokku kaheksa. Uus direktor asub tööle alates 1. augustist.

Eile vaatas Muhu valla komisjon üle põhikooli direktori kohale laekunud kuus avaldust, kas kõik nõutavad dokumendid on korras ja kas kandidaadid vastavad põhikooli direktori kvalifikatsiooninõuetele ning uuriti pisut taustainfot.

Muhu vallavanem Raido Liitmäe ütles, et komisjoni töö tulemusena valiti kolm kandidaati, kes kutsutakse 29. juulil vestlusvooru. “Kui leiame sobiva kandidaadi, alustab uus direktor tööd selle aasta 1. septembrist,” märkis vallavanem.

Print Friendly, PDF & Email