Õllemoto tuleb seekord toobrist eraldi (3)

Kui tavaliselt toimuvad Õllemoto ja Õlletoober käsikäes, siis tänavu saavad mootorrattasõbrad kokku alles nädal pärast suurürituse toimumist ja sedakorda Karujärvel.

Õllemoto eestvedaja Erki Evestuse sõnul tingis sellise lahknemise asjaolu, et möödunud nädalavahetusel, kui Saaremaal peeti “üht lihtsat pidu”, toimus mandril rahvusvaheline motofestival Narvabike 2011. Kas edaspidi kaks üritust taas koos toimuma saavad, ei ole veel selge.

Motohuvilised saavad saarele saabuvaid raudsuksusid uudistada reedel alates kella neljast Kuressaare rannapromenaadil olevate spaahotellide ümbruses. Kell viis stardib motoparaad, mis liigub pargi serva pidi Lossi tänavale ja sealtkaudu mööda Tallinna ja Smuuli tänavat Karujärvele.

Teid paraadi ajaks ei suleta, kaasliiklejail tasub tavapärasest lihtsalt veelgi tähelepanelikum olla. Evestus paneb motorongi kaema tulevatele inimestele südamele, et koerad tasuks kindlasti koju jätta ning lastel silm peal hoida.

Kui paraadil osaleb oma paarsada sõidukit, siis Karujärvele peaks neid eelduste kohaselt saabuma umbkaudu pooltuhat. Lisaks eestlastele on teada tulijaid Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Venemaalt. Motomehi on tihti üllatanud kohalike heatahtlik suhtumine, ütles Evestus ning avaldas lootust, et sõbralikult saadakse läbi ka tänavu.

Print Friendly, PDF & Email