Lihtne küsimus (1)

Üks linnaelanik pööras tähelepanu sellele, et Kuressaare supelrannast on kadunud kiik, mis oli laste ja noorte lemmikkoht. Uus kiik on katki ning rannas pole ka pinke vanematele inimestele ega titemammadele. Miks nii on ja kas ses osas ka midagi ette võetakse?

Vastab Silver Saluri,
Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja
Kui linnaelanik peab silmas puidust ronimispüramiidi, mis rannas kunagi oli, siis see mädanes ära ning võeti maha juba mitu aastat tagasi. Uue kiige käepidemed on keegi kahetsusväärsel kombel tõesti ära lõhkunud, ent uued käepidemed on juba tellitud. Ka ajakirjandus võiks lugejate tähelepanu juhtida sellele, et laste atraktsioonid on rannas mõeldud ikkagi lastele ning lõhkumiste tulemus on, et lapsevanemad pole hiljem rahul, sest ei saa kiikuda.

Rannas, otse vee ääres palju pinke küll pole, neid on aga piisavalt Kalda puiesteel, vaatega rannale ja merele. Samuti saab istuda liivapiirdel.

Print Friendly, PDF & Email