Anu Vares jätkab peakomitee liikmena

Kolmandat korda järjest valis Saarte mängudel osalevate saarte üldkoosolek oma juhtorganisse Saaremaa esindajana Anu Varese.

 Peakomitee esimehena jätkab senine juht Jörgen Petersson Ahvenamaalt.
Saaremaad koosolekul koos Madis Kallasega esindanud Marek Raud ütles, et koosolekul arutati ka tulevaste mängude korraldajaid. Kui teada on see, et 2013 kohtutakse Bermudal ja 2015 Jerseyl, siis 2017 paistab Raua sõnul mängude korraldamise endale saama Gotland. Saaremaa naabersaar oli favoriit ka 2015. a korraldaja valimisel, kuid üllatusena jäi Gotland siiski Jerseyle alla. 2019. aasta mängude korraldajaks kandideerib arvatavasti Hispaania saar Menorca. Raud ütles end uskuvat, et 10 aasta pärast ehk võiksid mängud jõuda Saaremaale.

Print Friendly, PDF & Email