Antiigireporter otsib aardeid

Pea igas Eesti peres, majas või talus leidub põnevaid vanu esemeid, mis on alati olemas olnud ja millele vähe tähelepanu pööratakse. Nüüd on aeg oma varad teraselt üle vaadata: äkki on mõni seinal rippuv pilt, eestiaegne kristallkauss, hõbedast tordilusikas või isegi mõni tundmatu otstarbega igivana ese väärt sadu või lausa tuhandeid eurosid?

Juulis jõuab Kanal 2 “Suvereporteri” ühe osana vaatajateni “Antiigireporter”. Saade kutsub inimesi üles välja otsima põnevaid vanu esemeid, mida vaatab üle ekspertide meeskond Mart Sanderi juhtimisel. Eksperdid määravad esemele hinna ja kui omanik soovib selle rahaks teha, võetakse see suve lõpul toimuvale oksjonile. Osa tulust läheb heategevuseks.

Antiigireporter alustab oma ringsõitu juba sel nädalal. Esimene kogunemine toimub pühapäeval, 3. juulil Jurna turismitalu õuel, kuhu oodatakse inimesi ja huvitavaid asju kell 13. Küsimusi saab esitada meiliaadressil antiigireporter@kanal2.ee või helistada telefonil 50 84 757, samal aadressil ja numbril võib teada anda suurematest asjadest, mida on keeruline kohale tuua. Sel juhul tuleb ekspertide buss ise kohale.

Print Friendly, PDF & Email