Juhtkiri: Tahet suve!

Täna õhtul kell 20.16 hakkab kalendri järgi selline aeg, kus kaamost karta ei ole. Kuigi muruniidukid põrisevad õuedel agaralt juba mõnda aega ja grillipannidelt tõusev lihalõhn kargab ninna pea iga eramu juures, on pööripäev täna.

Suvest teevad suve hea ilm ja suvised tegemised. Ilma poolest paistab kohe suve alguses kätte jõudev jaanipäev tänavugi veidi märjem tulema. Pole selles midagi eripärast, sest juba kaks aastat oleme kuivad jaanid saanud.

Vanemad inimesed ütlevad kuiva ilma kohta, et ilm on tahe. Kindlasti tasuks teha kõik, et muugi oleks sel suvel tahe ehk siis murevaba. Seepärast tasuks ikka mõelda.

Ei maksa liiga palju süüa ja liiga palju juua ning kindlasti ei maksa suvest nii pöördesse minna, et halvasti lõppevaid lollusi korda saata. Ühesõnaga, ei maksa tundmatus kohas vette hüpata. Kui sellest kinni pidada, siis tuleb suvi ka tahe. Kena suve kõigile!

Print Friendly, PDF & Email