Juhtkiri: Lehmalembus

Üks ajakirjanik rääkis kord, et tema elu parim lugu oli, kui ta sai lehmaga intervjuu teha. Eesti vanima lehmaga. Pani ennast aga lehma rolli ja lugu tuli. Lehmad on üleüldse armsad elukad, silm kohe puhkab neil.

Ja nimedki on nutikad: Vifi, Sääris, Laisi, Potsataja. Tore on lugeda, et on olemas lausa lehmalembeste inimeste klubi. Esmalt võib natuke muigama ajada, kuid tegelikult on see hoopis tore. Sõbrad leiavad põhjuse kokku saada, viskavad nalja ja parandavad maailma.

Ning mõni mees, keda elu keerdkäigud on põllumajanduse juurest eemale viinud, leiab niimoodi võimaluse vana armastust oma hinges elus hoida. Ja mis sa, hing, veel tahad, kui lehmalembelised ütlevad, et Saaremaa lehm on ilus. Selline kiitus peaks igal lehmal ja lehmapidajal kõrvad hõõguma panema. Ühesõnaga, kena keik.

Print Friendly, PDF & Email