Staadioni ideekonkursile joosti tormi

Kuressaare staadioni tribüünihoone ideekonkursile laekus koguni 21 tööd, mis on linnavalitsuse hinnangul hea üllatusena väga suur arv. Lähtedokumendid võttis välja koguni 60 huvilist.

“Kõik olid staadionid. Mõned olid kandilisemad, mõned ümmargusemad,” ütles Saarte Häälele hindamiskomisjoni esimees Rein Kallas, kes oli konkursitöödele kvalifitseerimise etapis pilgu juba peale heitnud. Lõpliku otsuse teeb täna kogunev žürii. Ideekonkursil hinnatakse Kallase sõnul tehnilisi ja arhitektuurilisi lahendusi ning projekteerimise eeldatavat maksumust.

Staadioni tribüünihoone ja staadionit ümbritseva territooriumi eskiislahenduse ideekonkursil antakse välja kolm preemiat suuruses 3800 eurot, 2850 eurot ja 1900 eurot. Lisaks kaks ostupreemiat à 950 eurot.

Kallase sõnul valitakse välja viis preemiaväärilist tööd, mis pannakse üles ka linna kodulehele. Jaaninädala järgsel esmaspäeval tehakse lahti ka tööde märksõnaümbrikud ja siis selgub ka võitja nimi.

Print Friendly, PDF & Email