Kuressaares toimus verine jalkalahing

Kuigi FC Kuressaare võitis üleeile õhtul kodustaadionil mängides Paide Linnameeskonda 1 : 0, varjutas jalgpallilahingut kaks tõsist õnnetust, mille tagajärjel kiirabi kolm inimest haiglasse viis.

Kuressaare mängija Kaarel Saar ja Paide pallur Timo Lomp põrkasid keskjoone lähistel võitlusolukorras kokku ja mõlemad mehed jäid väljakule verise peaga lamama.

Soccernet.ee vahendas, et esialgsetel andmetel viidi mõlemad mehed haiglasse kompuutertomograafiasse ning midagi väga tõsist lahti ei ole. Kuressaare kaitsja vigastus on ilmselt kergem kui Paide mängijal.

Hoopis hullemini läks aga ühel FC Kuressaare fännil, kes staadioni tribüüni tagumiselt trepilt alla kukkus. Tagajärjeks mõra koljuluus ja haiglaravi. Mees ütles eile haiglapalatist telefoni teel Saarte Häälele, et ei tea oma kukkumise põhjust. “Ühel hetkel olin trepi peal, järgmine hetk, mida mäletan, haiglas,” rääkis ta. Oma sõnul oli mees joonud vaid veidi õlut ja seega üldse mitte purjus.

Print Friendly, PDF & Email