Ärimees Tuulberg jäi jalameheks (6)

Politseinikke räigete sõnadega solvanud ja purjuspäi rooli keeranud ärimehel Aivar Tuulbergil tuleb nüüd kõvasti rahakotti kergendada ja kuu aega ei tohi ta ka autorooli keerata.

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumajas tunnistati Tuulberg süüdi nii joobes juhtimises kui ka politseiniku solvamises ning talle mõisteti 3310 euro suurune rahaline karistus. Menetluskuludena tuleb tal tasuda 417,03 eurot sundraha. Lisaks sellele võeti Tuulbergilt üheks kuuks juhtimisõigus.

Süüdistuse järgi juhtis Aivar Tuulberg tänavu 30. aprillil kell 22.54 Muhu vallas Nautse külas Kuivastu maanteel sõiduautot Land Rover ning tal tuvastati alkoholijoove. Tema ühes grammis veres oli 2,07 mg etanooli. Lisaks pandi Tuulbergile süüks ka politseinike solvamine, alates auto kinnipidamisest kuni vereanalüüside andmiseni Kuressaare haiglas.

Kogu sündmuste ahel hakkas hargnema, kui parvlaevalt teatati, et Kuressaare suunas liigub Land Rover, mille juht võib olla purjus. Politseipatrull reageeris kohe ja peatas kahtlase auto. Tuulberg keeldus alkomeetrisse puhumast ja sõimas politseinikku räigete väljenditega, et see üldse julges temasuguse mehe kinni pidada. Samuti ähvardas ärimees kätte maksta ja elu halvaks teha nii politseinikul kui ka tema lähisugulastel.

Tuulberg toimetati politseijaskonda, kus ta keeldus järjekordselt alkomeetrisse puhumast ja jätkas politseinike mõnitamist ja solvamist.
Saarte Hääle andmetel on varem kriminaalkorras karistamata Aivar Tuulberg inimeste ees, keda ta solvas, vabandanud ning kahetseb juhtunut.

Print Friendly, PDF & Email