Noored pätid käisid tanklas vargil

Kuressaare kohtumajas tunnistati vargustes süüdi noormees, kes varastas koos kolme alaealise kaaslasega eelmisel suvel Roomassaare tanklast suitsu, maiustusi ja sularaha, tekitades tanklale ligi 1000 eurot kahju.

Kui kolme alaealise suhtes sai kriminaalmenetlus lõpetatud ja nende vanematele pandi kohustus osa kahjudest hüvitada, siis kohtu alla antud noormees on varem varguste eest kohtu ees seisnud juba kahel korral. Viimati mullu 26. jaanuaril. Väärtegude eest on teda karistatud koguni 25 korda.

Seekord karistas kohus noormeest aastapikkuse vangistusega, tingimisi kaheaastase katseajaga, mil ta on allutatud käitumiskontrollile. Süüdistuse järgi lõhkusid neli alaealist mullu 2. augustil kella 21 ajal aknaklaasi ja tungisid sisse Roomassaare tee 10 asuvasse Saare Kütusele kuuluvasse Roomassaare tanklasse ning varastasid sealt tubakatooteid ja maiustusi (koguväärtuses ligi 80 eurot). Koos lõhkumisega tekitasid nad Saare Kütusele kahju 133,34 eurot.

Sama seltskond tungis samasse tanklasse ka 8. augustil. Nad lõhkusid aknaklaasi ja taba ning varastasid tubakatooteid, maiustusi, energiajooke, nätsu, tulemasinaid ja 3544 krooni sularaha. Kokku tekitasid nad Saare Kütusele sel korral ligi 758 eurot kahju. Noormehel tuleb hüvitada kannatanutele tekitatud kahju ja maksta ka sundraha.

Print Friendly, PDF & Email